Myšák
So – Ne 09:00 – 19:00
110 00 Praha 1
Česká cukrárna v srdci Prahy.
První hosty přivítal František Myšák v roce 1911. Ti na jeho pomerančové placičky stáli fronty až na ulici. Pak ale přišla změna politického režimu a příběh cukrárny nabral jiný směr.
Fasáda a přízemí cukrárny jsou jediné dochované části původní budovy. Při rekonstrukci v roce 2007 zbytek domu spadl a byl postaven znovu. Proto do prvního patra architektka Tereza Froňková a Olgoj Chorchoj umístili novou tapisérii a křišťálové lustry. Možná vás překvapí, co všechno objevíte při jejich důkladném zkoumání!
Šéfcukrář Lukáš Pohl považuje tvůrčí přístup, respekt k lidské práci a kvalitní suroviny za nadčasové principy. Proto je společně se svým týmem uplatňuje v Myšákovi i dnes.
#Liberec #Nordbeans
@nordbeans
Sledujte nás na každém kroku, ať vám nic od Nordbeans neunikne!